Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Β.Πούτιν: Πρόεδρος ξανά; - «Σκέφτομαι να είμαι υποψήφιος για τέταρτη φορά»

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τέταρτη φορά φαίνεται πως ανακοίνωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν σήμερα Παρασκευή.

Κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μπουργιατίας (ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας), ο Πούτιν είχε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους οικισμού που καταστράφηκε από δασική πυρκαγιά τον Απρίλιο.

Ένας από τους κατοίκους, βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια που παρέσχε και του είπε: 

«Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς, έχουμε ένα αίτημα: Να σου ζητήσουμε να θέσεις ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος όταν γίνουν οι επόμενες προεδρικές εκλογές, θα χαρούμε πολύ»

«Εντάξει, θα το σκεφτώ, ευχαριστώ» απάντησε ο Πούτιν, και μετά έκανε ερωτήσεις στους κατοίκους για την κατασκευή των νέων κατοικιών στον οικισμό.

Η απάντηση αυτή από πολλούς θεωρήθηκε ότι ήταν η αρχή της νέας προεδρικής προεκλογικής του εκστρατείας καθώς οι εκλογές πλησιάζουν και θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαρτίου του 2018.

Ο Β.Πούτιν θεωρείται ότι δεν έχει επί του πρακτέου αντίπαλο και ο ρωσικός λαός δεν είναι κορόιδο για να κάνει πειράματα όπως έκανε ένας άλλος λαός το 2009 και τις συνέπειες τις πληρώνει μέχρι και σήμερα.

Με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του ο Β. Πούτιν είναι ένας αναγνωρισμένης αξίας ηγέτης που μεταμόρφωσε μια καταρρακωμένη χώρα ξανά σε υπερδύναμη στα χρόνια της ηγεσίας του.

Tags
Back to top button