Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Β.Πούτιν : «Οι χάκερς μπορεί να είναι παντού»

«Παρεμπιπτόντως μπορεί να υπάρχουν χάκερ και στις ΗΠΑ, οι οποίοι πολύ έντεχνα και επαγγελματικά έριξαν το φταίξιμο, όπως λέμε, στη Ρωσία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρώσος πρόεδρος…  
 

Αμερικανοί χάκερ θα μπορούσαν να έχουν τοποθετήσει ψευδή στοιχεία ότι η Ρωσία επενέβη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, εκτίμησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στη διάρκεια συνέντευξής του στο NBC News.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο και η οποία θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ, όμως αποσπάσματά της έχουν δοθεί στον Τύπο, ο Πούτιν αναφέρει ότι για πολιτικούς λόγους χάκερ από τις ΗΠΑ ίσως να τοποθέτησαν στοιχεία ώστε να φανεί ότι η Μόσχα ευθύνεται για τις κυβερνονεπιθέσεις στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

«Οι χάκερ μπορεί να είναι παντού. Μπορεί να είναι στη Ρωσία, την Ασία (…) ακόμη και στην Αμερική, τη Λατινική Αμερική», είπε ο Ρώσος πρόεδρος. «Παρεμπιπτόντως μπορεί να υπάρχουν χάκερ και στις ΗΠΑ, οι οποίοι πολύ έντεχνα και επαγγελματικά έριξαν το φταίξιμο, όπως λέμε, στη Ρωσία», πρόσθεσε.

«Μπορείτε να φανταστείτε κάτι τέτοιο; Εν μέσω μιας πολιτικής μάχης. Με βάσει κάποιους υπολογισμούς ήταν βολικό για εκείνους να διαρρεύσουν τις πληροφορίες αυτές, οπότε τις διέρρευσαν, κατηγορώντας τη Ρωσία. Θα μπορούσατε να φανταστείτε κάτι τέτοιο; Εγώ μπορώ», τόνισε ο Πούτιν.

Σε χθεσινή του ομιλία στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ο Πούτιν κατήγγειλε ότι οι κατηγορίες περί κυβερνοεπιθέσεων από τη Μόσχα είναι «επιζήμια κουτσομπολιά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Tags
Back to top button