Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βουκουρέστι: Διμερής άτυπη συνάντηση των ΥΠΕΞ της ΕΕ για Βενεζουέλα και Συρία

Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συναντηθούν σήμερα και αύριο στο Βουκουρέστι με θέματα συζήτησης, μεταξύ άλλων, την τρέχουσα κατάσταση στη Βενεζουέλα, αλλά και τη Συρία. 

Στη διήμερη άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης («Gymnich»), η οποία θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο (Παρασκευή) στο Βουκουρέστι, θα συμμετάσχει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν στις τελευταίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα, στην κατάσταση στη Συρία, στην Ανατολική Εταιρική Σχέση, καθώς και στις σχέσεις της EE με την Κίνα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνάντησης, ο κ. Κατρούγκαλος θα παραστεί σε άτυπο γεύμα εργασίας που παραθέτει η ρουμανική Προεδρία, με θέμα την κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια.

Στο περιθώριο των εργασιών της συνάντησης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα έχει την Παρασκευή διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του.

 

 

Tags
Back to top button