Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βόρεια Κορέα: Προβαίνει σε δημόσιες εκτελέσεις για παραδειγματισμό

Η Βόρεια Κορέα προχορεί σε δημόσιες εκτελέσεις για παραδειγματισμό. Την αναφορά εξέδωσε μη κυβερνητικός οργανισμός με έδρα την Σεούλ…

Η Βόρεια Κορέα πραγματοποιεί δημόσιες εκτελέσεις στις όχθες ενός ποταμών, σε προαύλια σχολείων, αλλά και σε τοπικές αγορές με κατηγορίες όπως η κλοπή χαλκού από βιομηχανικές εγκαταστάσεις, η διάδοση ειδήσεων στη Νότια Κορέα, αλλά και η πορνεία, σύμφωνα με αναφορά που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Την αναφορά εξέδωσε μη κυβερνητικός οργανισμός με έδρα την Σεούλ, ενώ αυτή τονίζει ότι οι αποφάσεις για τις εκτελέσεις συχνά ενισχύονται από πληροφορίες για παράνομη συμπεριφορά της οικογένειας του καταδικασμένου σε εκτέλεση ή από μία κυβερνητική εκστρατεία για την αποτροπή συγκεκριμένων συμπεριφορών.

Η μη κυβερνητική ομάδα (the Transitional Justice Working Group -TJWG) γνωστοποίησε ότι η αναφορά της στηρίζεται σε συνεντεύξεις 375 Βορειοκορεατών που αυτομόλησαν στη Νότια Κορέα, κατά την τελευταία διετία.

Tags
Back to top button