Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βόλος: Η στιγμή που ο Αχιλλέας Μπέος διώχνει μικροπωλητές από λαϊκή αγορά – «Οι άλλοι δεν είναι μ@λ@κες» (βίντεο)

“Να τα μαζέψετε και να φύγετε αν δεν έχετε άδεια. Οι άλλοι που είναι νόμιμοι δεν είναι μ@λ@κες κι εσείς οι έξυπνοι. Να πάτε να βγάλετε άδεια και μετά να ξανάρθετε” έλεγε και ξανάλεγε χθες το πρωί (25-09-2019) ο Αχιλλέας Μπέος σε παράνομους μικροπωλητές στη λαϊκή αγορά της οδού Καποδιστρίου.


Ο δήμαρχος Βόλου έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και των αρμόδιων αντιδημάρχων.

Ο Αχιλλέας Μπέος περπάτησε από τη μία άκρη της λαϊκής στην οδό Γαλλίας, έως την άλλη, στην οδό Αναλήψεως, συνομιλώντας με καταναλωτές, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

“Μπράβο δήμαρχε, επιτέλους βάλε μία τάξη” ακούστηκε να λέει μικροπωλητής, ο οποίος διέθετε νόμιμη άδεια.

Στη θέα των ελεγκτικών αρχών πολλοί παράνομοι μικροπωλητές άφησαν την πραμάτεια τους και εξαφανίστηκαν. Τα “ορφανά” αντικείμενα κατασχέθηκαν από τη δημοτική αστυνομία και θα οδηγηθούν στις αποθήκες για καταστροφή.


Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε στους μικροπωλητές ότι η δημοτική αρχή ξεκινά εντατικούς ελέγχους, οπότε “κανείς δε μπορεί να ξεφύγει”. Δείτε τις εικόνες του thenewspaper.gr…

Tags
Back to top button