Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Βολές» Ροχανί κατά ΗΠΑ για Βενεζουέλα: «Επιδιώκουν παγκόσμια ηγεμονία»

Σφοδρή επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ροχανί με αφορμή την κρίση στη Βενεζουέλα, επισημαίνοντας πως η Ουάσινγκτον επιδιώκει την ανατροπή του Νικολάς Μαδούρο.

Ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ ότι επιδιώκουν την "παγκόσμια ηγεμονία" και τις κατήγγειλε ότι επιχειρούν να ανατρέψουν τον σύμμαχο της Τεχεράνης, τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

"Οι Αμερικανοί είναι βασικά εναντίον όλων των δημοφιλών επαναστάσεων και των ανεξάρτητων χωρών και επιδιώκουν την παγκόσμια ηγεμονία καταπιέζοντάς τες", είπε ο Ροχανί σε συνάντησή του με τον νέο απεσταλμένο της Τεχεράνης στη Βενεζουέλα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο IRNA.

Το Ιράν, το οποίο τελεί υπό την πίεση των κυρώσεων που του επέβαλε εκ νέου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έχει εκφράσει την υποστήριξή του προς τον Μαδούρο, ο οποίος δέχεται πιέσεις από τις ΗΠΑ να παραιτηθεί. Η Ρωσία, η Κίνα και η Τουρκία έχουν επίσης στηρίξει τον Μαδούρο.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αναγνωρίσει τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό ως μεταβατικό ηγέτη της Βενεζουέλας. Οι περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν κάνει το ίδιο, ενώ κάποιες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, κρατώντας ωστόσο αποστάσεις, έχουν επίσης υποστηρίξει τον Γκουαϊδό.

Tags
Back to top button