Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Boυλή: Aπίστευτος καυγάς Κ. Χατζηδάκη με έναν βουλευτή της ΝΔ

Πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος, Kωστή Χατζηδάκη, και του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Βλάχου, ξέσπασε πριν από λίγο στα υπουργικά έδρανα της Βουλής με αφορμή την επιλεκτική ενσωμάτωση ρυθμίσεων της τελευταίας στιγμής στο νομοσχέδιο για την χωροταξική και πολεοδομική νομοθεσία.

Αφορμή για τη δημόσια σύγκρουση αποτέλεσε η απόφαση του κ. Χατζηδάκη να απορρίψει και τις 11 βουλευτικές τροπολογίες του γαλάζιου βουλευτή Ανατολικής Αττικής την ίδια ώρα που ανακοίνωνε την ενσωμάτωση δεκάδων εκπρόθεσμων ρυθμίσεων στο νομοσχέδιο μέσω υπουργικών τροπολογιών και νομοτεχνικών τροποποιήσεων της τελευταίας στιγμής. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει έξαλλος ο κ. Βλάχος στα υπουργικά έδρανα και να ζητήσει εξηγήσεις από συνεργάτες του υπουργού για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που τηρήθηκαν στην περίπτωσή του. Μάλιστα οι φωνές του κ. Βλάχου ακούστηκαν τόσο δυνατά που ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου του είπε από το μικρόφωνο «σας παρακαλώ». Από την πλευρά του ο κ. Χατζηδάκης περιορίστηκε στο να ακούει όσα του «έψελνε» ο κ. Βλάχος σε δημόσια θέα.

«Δεν πάει άλλο. Έχει και η κοροϊδία τα όριά της. Ας έρθουν οι αλλαγές στο επόμενο νομοσχέδιο που θα είναι παχιές οι μύγες» ακούστηκε να λέει ο κ. Βλάχος φανερά εκνευρισμένος. Κατά πληροφορίες η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος φέρεται να είχε δεσμευθεί στον κ. Βλάχο ότι θα αποδεχόταν μια νομοτεχνική βελτίωση που είχε προτείνει εκείνος αλλά τελικά δεν το έπραξε.

Το απίστευτο περιστατικό έχει καταγραφεί και στην τηλεοπτική κάμερα που μετέδιδε τη συνεδρίαση στην Ολομέλεια.

Tags
Back to top button