Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βλ. Πούτιν: «Ανοιχτό το ενδεχόμενοι πατριώτες χάκερ να χτύπησαν το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ»

Αναφερόμενος στην υπόθεση υποκλοπών του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε σε μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο Ρώσος ηγέτης δήλωσε ότι «η Ρωσία δεν χάκαρε τις αμερικανικές εκλογές, αλλά δεν αποκλείω να το έκαναν χάκερ με πατριωτική διάθεση».

Όπως σημειώνουν οι New York Times, πρόκειται για σημαντική μετακίνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν από τις προηγούμενες τοποθετήσεις του, όταν απέρριπτε με κάθετο τρόπο την οποιαδήποτε εμπλοκή της Ρωσίας στο θέμα των υποκλοπών και της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Να σημειώσουμε ότι η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ ότι ευνοήθηκε από τη συγκεκριμένη κατάσταση, ενώ δεν λείπουν και οι φωνές που αφήνουν να εννοηθεί ότι έγινε εις γνώση του, ώστε να κερδίσει τις εκλογές έναντι της Δημοκρατικής Χίλαρι Κλίντον.

Η υπόθεση με τις ρωσικές υποκλοπές έχει προκαλέσει θύελλα εξελίξεων και αντιδράσεων στις ΗΠΑ, ενώ πρόσφατα, με αφορμή την έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, «παύθηκε» από τη θέση του ο διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, με προσωπική παρέμβαση του Ντόναλντ Τραμπ.

Tags
Back to top button