Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Bίντεο: Το «ξύλο της χρονιάς» του έφαγε αυτός ο μοτοσικλετιστής - Δείτε τι έκανε ο νταής

Ένας μοτοσικλετιστής σταμάτα δίπλα από ένα αγροτικό ζητώντας τον λόγο, πριν σπάσει το παράθυρο του οχήματος.

Στη σκηνή που έλαβε χώρα στην πόλη Hat Yai της νότιας Ταϊλάνδης το πρωινό της 3ης Μαρτίου, ο νταής μοτοσικλετιστής τρομοκράτησε αρκετά τους επιβαίνοντες στο μαύρο Nissan πριν κατέβει τελικά ο οδηγός του και με τη βοήθεια ενός δεύτερου άντρα τον ξαπλώσουν στο έδαφος.

Πολλοί καλοί Σαμαρείτες μπήκαν μετά στη μέση, αποσοβώντας τα χειρότερα. Τον κράτησαν καθηλωμένο μέχρι να έρθει και να τον παραλάβει η αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του αγροτικού τού κόρναρε!

Tags
Back to top button