Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Βίντεο

Βίντεο: Πλοίο ταξιδεύει πάνω σε... λάβα μετά από έκρηξη ηφαιστείου στον Ειρηνικό

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι μοναδικές. Ουδέποτε στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα ανάλογο φαινόμενο. Η έκρηξη υποβρύχιου ηφαιστείου μετέτρεψε τον Ειρηνικό Ωκεανό σε... θάλασσα λάβας και τέφρας, καθώς το μάγμα ανέβηκε ως την επιφάνεια του νερού, προκαλώντας ένα μοναδικό φαινόμενο.

Ένα πλοίο έτυχε να περνά από το σημείο και οι ναυτικοί κατέγραψαν με τις κάμερές τους εικόνες που ελάχιστοι άνθρωποι έχουν αντικρίσει και αυτοί μόλις μία φορά στη ζωή τους.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο: 

Το πλοίο χρειάστηκε να πλεύσει για έξι ώρες πριν αφήσει πίσω του την... ηφαιστειακή θάλασσα. 

Ένας από τους ναυτικούς έγραψε: «Ήταν σαν να οργώναμε χωράφι. Καταλάβαμε ότι το στρώμα ελαφρόπετρας ήταν τουλάχιστον έξι ίντσες παχύ. Το νερό δεν είναι ορατό πουθενά».

Το τεράστιο στρώμα ηφαιστειακών υλικών μετακινείται προς την ανατολική ακτή της Αυστραλίας, γεγονός που έχει προκαλέσει συναγερμό στις αυστραλιανές αρχές. Οι επιστήμονες, πάντως, λένε ότι θα μπορούσε να ωφελήσει τον απειλούμενο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, καθώς μεταφέρει πολλά χρήσιμα υλικά που συντελούν στην αναγέννηση.

Tags
Back to top button