Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: Παρανάλωμα δεκάδες ολοκαίνουργιες Maserati σε λιμάνι της Ιταλίας!

Στις φλόγες παραδόθηκαν δεκάδες καινούργια αυτοκίνητα τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ολοκαίνουργιες και πανάκριβες maserati μετά από μεγάλη φωτιά στο πάρκινγκ του λιμανιού της Σαβόνα, στη Βόρεια Ιταλία.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η περιοχή πλήττεται από πλημμύρες τις τελευταίες ημέρες που είχαν σαν αποτέλεσμα να ανέβει η στάθμη της θάλασσας, να πλημμυρίσει το πάρκινγκ. 

Το αλμυρό νερός ήρθει σε επαφή με τις μπαταρίες των αυτοκινήτων προκαλώντας εκρήξεις και ανάφλεξη, που λόγω των υλικών δεν άργησε να εξαπλωθεί μέσα σε λίγα λεπτά, καταστρέφοντας δεκάδες αυτοκίνητα και φορτηγά.

Όσο για τις πολυτελείς Maserati που καταστράφηκαν ολοσχερώς ήταν έτοιμες να εξαχθούν μέσω του λιμανιού σε χώρες τις Μέσης Ανατολής με την ζημιά να υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Από το περιστατικό  δεν τραυματίστηκε κανείς με τους πυροσβέστες να δίνουν μεγάλη μάχη για να σβήσουν τη φωτιά.

Tags
Back to top button