Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: Ο Ν.Τραμπ για άλλη μια φορά κερδίζει τις εντυπώσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κερδίζει τις εντυπώσεις με τη συμπεριφορά του. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος επιδόθηκε σε μία μοναδική... παράσταση με μορφασμούς και... χαμόγελα διαφόρων τύπων, αντιδρώντας σε ερώτηση για την ενδεχόμενη παραίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Τζεφ Σέσιονς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, περιστοιχισμένος από όμορφες νεαρές κοπέλες και αγόρια, είχε στηθεί για να βγάλει την καλοκαιρινή φωτογραφία του Λευκού Οίκου με τους ασκούμενους που εργάζονται εκεί. Όταν ρωτήθηκε από κάποιον ρεπόρτερ για τον Τζεφ Σέσιονς και το σύστημα Υγείας, ο Τραμπ επέλεξε να κάνει ό,τι μορφασμό σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή και με μία λέξη «ησυχία», απέφυγε να απαντήσει, διαγράφοντας ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Η έρευνα για τις σχέσεις μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και των Ρώσων χάκερ, ή της ρωσικής κυβέρνησης, με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις κατά την προεκλογική περίοδο, δεν συσχέτισε τον Αμερικανό πρόεδρο με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το συγκεκριμένο διάστημα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μία νέα κόντρα του Τραμπ με την εισαγγελία, καθώς το προηγούμενο διάστημα ο ίδιος επέμενε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και πως η εξέταση της όλης ιστορίας κάνουν κακό στην εξωτερική πολιτική του και στις ΗΠΑ.

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος καταφέρθηκε εναντίον της εισαγγελίας και του Τζεφ Σέσιονς, με σκοπό να τον ωθήσει στην παραίτηση.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως «γιατί οι εισαγγελείς και οι ερευνητές μας να μην ψάξουν τα εγκλήματα της Χίλαρι Κλίντον και τις σχέσεις με τη Ρωσία;», βάζοντας μία νέα πτυχή στην πολύκροτη υπόθ

Tags
Back to top button