Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: Ο Νετανιάχου στο ρυθμό του «Toy» μαζί με την νικήτρια της Eurovision

Στο ρυθμό της νικήτριας της Eurovision και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμιν Νετανιάχου, καθώς η Νέτα Μπαρζιλάι τον επισκέφθηκε στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία και έκανε μαζί της την χαρακτηριστική κίνηση του τραγουδιού της, τον χορό της κότας!

«Τι κέφι να συναντάς την Νέτα Μπαρζιλάι στην Ιερουσαλήμ!», έγραψε στο Twitter ο Νετανιάχου μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τη νεαρή τραγουδίστρια το πρωθυπουργικό ζεύγος. «Όλοι σε αγαπάμε. Έφερες μεγάλη τιμή στη χώρα μας».

Σε βίντεο που ανήρτησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στο Twitter, παρουσιάζεται μαζί με την Μπαρζιλάι, να κάνουν την χαρακτηριστική κίνηση που έκανε η νικήτρια της Eurovision κατά την παρουσίαση του τραγουδιού της.

Φορώντας ένα φόρεμα σε στιλ γιαπωνέζικου κιμονό, η Νέτα Μπαρζιλάι κέρδισε το περασμένο Σάββατο, 12 Μαϊου, τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, που παρακολουθούν περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, ο οποίος έγινε φέτος στην Λισαβόνα.

Το τραγούδι της «Toy» ξεκινούσε με την κίνηση αυτή μίμησης του χτυπήματος των φτερών της κότας.

Χιλιάδες θαυμαστές της Μπαρζιλάι κατέκλυσαν τους δρόμους του Τελ Αβίβ, για να πανηγυρίσουν για τη νίκη της, μετά την οποία, το Ισραήλ θα είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό της Eurovision το ερχόμενο έτος.

 

Tags
Back to top button