Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: Ο άγριος ξυλοδαρμός θετού γιου πολιτικού στις ΗΠΑ– Τον κλωτσούσαν 12 άτομα

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο 20χρονος Άντονι Σλίβα, θετός γιος του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Πάτερσον, καθώς 12 άτομα ξεκίνησαν να τον κλωτσούν με μανία στο πρόσωπο.

Το σκληρό βίντεο του ξυλοδαρμού που δημοσιεύτηκε, δείχνει καθαρά τις τραγικές στιγμές που πέρασε ο γιος του πρώην κυβερνήτη των ΗΠΑ εξαιτίας των 12 δραστών.

Το επεισόδιο έγινε έξω από ένα κατάστημα McDonald’s στο Μανχάταν στις 4 Οκτωβρίου. Ο Άντονι περπατώντας έξω από την επιχείρηση είδε μία παρέα παιδιών και εφήβων να βάζουν στοίχημα για το αν θα μπορέσουν να σκαρφαλώσουν σε μία σκάλα πολυκατοικίας.

Ο 20χρονος τότε τους επίπληξε άγρια με φωνές στην προσπάθειά του να τιμήσει την πολιτική κληρονομικά που είχε αφήσει ο πατριός του όταν είχε διατελέσει κυβερνήτης της Πολιτείας, σύμφωνα με τη New York Post.

Η παρέα έφυγε από το σημείο αλλά δύο δημοτικοί υπάλληλοι άκουσαν τον καβγά και πήραν το μέρος των παιδιών λέγοντας πως δεν έκαναν κάτι κακό.

Σύντομα άναψαν τα «αίματα» και η λογομαχία εξελίχθηκε σε καβγά, με παιδιά και εφήβους να κλωτσούν και να βαρούν με μπουνιές στη μέση του δρόμου τον 20χρονο.

Μάρτυρας του σκληρού επεισοδίου και ο πατριός του, Ντέιβιντ Πάτερσον που προσπάθησε να τους χωρίσει

Αμέσως μετά την επίθεση, η αστυνομία συνέλαβε τους 2 υπαλλήλους καθαριότητας ενώ απήγγειλαν κατηγορίες σε δύο παιδιά ηλικίας 12 και 13 χρόνων.

Tags
Back to top button