Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: Μόλις δείτε αυτό, δεν θα ξανά κόψετε το καρπούζι με άλλον τρόπο!

Το καρπούζι είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο καλοκαιρινό φρούτο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν τη γλυκιά, ζουμερή γεύση του καρπουζιού που μας δροσίζει μέσα στη ζέστη και πραγματικά “φέρνει μαζί του το καλοκαίρι”!

Αλλά ενώ όλοι μας έχουμε κόψει καρπούζι στην ζωή μας, ελάχιστοι έχουμε σκεφτεί ότι οι παραδοσιακές φέτες-βάρκες δεν είναι και ο πιο έξυπνος τρόπος για να το απολαύσουμε. Συνήθως καταλήγουμε μέσα σε ένα χάος από χυμό καρπουζιού στον πάγκο, στα χέρια και στα ρούχα.

 
Αυτό το καλοκαίρι, δοκιμάστε τον παρακάτω εκπληκτικά απλό τρόπο για να τεμαχίσετε και να σερβίρετε το καρπούζι. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και διαβάστε και τις λεπτομερείς οδηγίες και δεν θα το ξανακόψετε ποτέ ξανά με τον παλιό τρόπο!

ΒΗΜΑ 1: Κόψτε το καρπούζι οριζόντια αντί για κατακόρυφα. Θα πρέπει να το κόψετε σαν να κόβατε ψωμάκι χάμπουργκερ.
ΒΗΜΑ 2: Πάρτε το μισό και κόψτε το σε φέτες προς μία κατεύθυνση.
ΒΗΜΑ 3: Στη συνέχεια, κρατώντας προσεκτικά τις φέτες ενωμένες μαζί, κόψτε το στην άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε να δημιουργηθούν μικρά τετράγωνα.
Μόλις τελειώσετε τον τεμαχισμό, μπορείτε να παίρνετε ένα-ένα τα τετράγωνα κομμάτια, κρατώντας τα από την βάση και απολαμβάνοντας χωρίς μπελάδες το φρούτο που είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του καλοκαιριού!

ΠΗΓΗ: xorisorianes.gr

Tags
Back to top button