Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: Μητέρα αφήνει φίδι να δαγκώνει την κόρη της- Δείτε το λόγο!

Τρομακτικό αλλά και επικίνδυνο για το παιδί, με την έγκριση της μαμάς.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά στο ABC Action News: «Είχε πειράξει (το φίδι) εμένα και το γιο μου αρκετές φορές αλλά δε μας άφησε κανένα σημάδι. Ετσι, σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να εισάγω και την κόρη μου στην άγρια φύση, χωρίς πραγματικά να πληγωθεί», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους ανθρώπους που την κατέκριναν. Λέει χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι είναι πολύ ευαίσθητοι, σκέφτονται ότι θέλω να βλάψω το παιδί μου, οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι ποτέ δεν θα έβλαπτα τα παιδιά μου».

Τέλος, η ίδια κατέληξε στο ότι η κόρη της δεν τραυματίστηκε, αλλά φώναξε επειδή φοβήθηκε τη γρήγορη αντίδραση και κίνηση που είχε το φίδι.

Βίντεο

Tags
Back to top button