Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο για τη Σαντορίνη κέρδισε χρυσό βραβείο σε φεστιβάλ στις Κάννες

Βίντεο για τη Σαντορίνη κέρδισε βραβείο στις Κάννες.

Κέρδισε το βραβείο για το βίντεο με τίτλο «Luxury never sounds so good» - Διακρίθηκε ανάμεσα σε 50 συμμετοχές από όλον τον κόσμο στο 9th Cannes Corporate Media&Tv Awards .

Το περιεχόμενο του βίντεο αναδεικνύει με περίτεχνο τρόπο τις παροχές φιλοξενίας που προσφέρει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, καταφέρνοντας να κερδίσει το χρυσό βραβείο ανάμεσα σε 50 συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ. 

Το 9th Cannes Corporate Media&Tv Awards που διεξήχθη 26-27 Σεπτεμβρίου στις Κάννες θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην κινηματογραφική βιομηχανία των εταιρικών φιλμ και η εταιρία παραγωγής “NeedAFixer” ελληνικών συμφερόντων με έδρα το Λονδίνο και παραρτήματα σε 20 χώρες, είναι μια απο τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής σε διεθνές επίπεδο.

Αντικείμενο των δραστηριοτήτων της είναι η παραγωγή βίντεο που αφορούν στην προβολή ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών προορισμών, εταιριών και στο φεστιβάλ των Καννών κατέκτησε το χρυσό βραβείο για το βίντεο με τίτλο «Luxury never sounds so good», το οποίο αναδεικνύει με εντυπωσιακές εικόνες και ήχο τις παροχές φιλοξενίας που προσφέρει στους πελάτες του, το ξενοδοχείο Canaves Oia Hotel στην Σαντορίνη.

«Η NEEDaFIXER δραστηριοποιείται σε 100 χώρες και κινηματογραφεί περισσότερα από 1000 βίντεο τον χρόνο, τα οποία κερδίζουν βραβεία και διακρίσεις σε ποικίλα φεστιβάλ. Η χαρά μου όμως είναι απερίγραπτη και η περηφάνια μου ακόμα μεγαλύτερη γιατί το βραβείο αυτό το κερδίσαμε στις Κάννες για ένα ελληνικό ξενοδοχείο, για την Ελλάδα μας» ανέφερε στο protothema.gr η Ελληνίδα ιδιοκτήτρια της εταιρίας παραγωγής, Σοφία Παναγιωτάκη.

Tags
Back to top button