Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: Έκανε πάρτι και μόλις πήρε το μικρόφωνο τα γέλια «πάγωσαν»

Κάθε άνθρωπος στην πληροφορία ενός φλερτ του συντρόφου του ή μιας απιστίας αντιδρά διαφορετικά. Ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας, ωστόσο, αποφάσισε να πράξει εκδικητικά και με μία δόση εφευρετικότητας.

Ο άνδρας από τη Βενεζουέλα αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους. Όλα πήγαιναν όπως τα είχε σκεφτεί. Όλοι διασκέδαζαν και πέρναγαν καλά χωρίς να φαντάζεται κάποιος τι θα επακολουθήσει.

Μάλιστα ζήτησε από κάποιους να κινηματογραφήσουν την πρόποση που ήθελε να κάνει. Ενώ το κέφι είχε «ανάψει», ο άνδρας πήρε το μικρόφωνο και αποκάλυψε ενώπιον όλων πως η σύντροφός του έχει φλερτάρει με τον παιδικό του φίλο και κατ’ εκείνον έχει σχέση μαζί του.

«Σήμερα ανακάλυψα κάτι που υποψιαζόμουν», είπε αρχικά ο άνδρας ενώ η σύντροφός του στεκόταν στο πλευρό του. «Alberto. Σε γνωρίζω για πάνω από 20 χρόνια. Είσαι ο πατέρας, ο αδερφός και ο φίλος μου. Αλλά το να φλερτάρεις τη γυναίκα μου είναι πράξη δειλίας», είπε και στη συνέχεια έδειξε στους καλεσμένους μηνύματα που αντάλλαζε η σύντροφος με τον φίλο του.

H γυναίκα προσπάθησε να πάρει το κινητό από τα χέρια του συντρόφου της, όμως ο ίδιος το πέταξε οργισμένος στην πισίνα του σπιτιού. Εν τέλει μία γυναίκα τον πλησίασε και τον απομάκρυνε από το σημείο.

Tags
Back to top button