Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο: Αυτό ήταν το τελευταίο δελτίο της Μαρίας Χούκλη στον ΑΝΤ1! Αναλαμβάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Δεν θα ξαναβγεί στον αέρα του ΑΝΤ1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει από 30 Ιανουαρίου…

Βρέθηκε στο τιμόνι της ενημέρωσης του ΑΝΤ1 το φθινόπωρο του 2010. Ήταν το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου του 2017 που η Μαρία Χούκλη καλησπέρισε για τελευταία φορά τους τηλεθεατές από τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του σταθμού. Σε λίγες μέρες, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει να οδηγήσει το «καράβι» σε νέες θάλασσες…

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα τη συνεργασία του με τον παρουσιαστή. Έως τις 30 του Γενάρη θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η Μαρία Σαράφογλου.

Χθες, η Μαρία Χούκλη έκανε την τελευταία της αποφώνηση στο δελτίο. Καμία αναφορά, κανένας αποχαιρετισμός… Ευχήθηκε καλό βράδυ σε όλους, απλά, λιτά… Όπως κάνει χρόνια τώρα.

Tags
Back to top button