Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: 15 πράγματα που δεν ξέρατε για την Ιβάνκα Τραμπ

Είναι ξανθιά, με ύψος 1,80  και πρώην μοντέλο με επιτυχημένη καριέρα. Ο διάσημος μπαμπάς της την προόριζε για κληρονόμο της αυτοκρατορίας του, και φαίνεται ότι είχε δίκιο, γιατί σήμερα η 35χρονη Ιβάνκα Τραμπ, συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της αντιπροέδρου του κολοσσού του Τραμπ, της επιχειρηματία μόδας και της μητέρας τριών παιδιών. 
Ταξιδεύει συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά αν ένα παιδί της αρρωστήσει  τότε ακυρώνει τα πάντα. Δεν την ενοχλεί η κακή κριτική ως κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και η ίδια λέει: «Όταν είσαι εκτεθειμένος στα μάτια του κοινού, είναι πολύ αντιπαραγωγικό να σκέφτεσαι πώς σε βλέπουν οι άλλοι» λέει. «Απλά, πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Αν κάποιος θέλει να έχει εσφαλμένη άποψη για μένα, χωρίς να με γνωρίζει δεν ενοχλεί ιδιαίτερα, εκτός αν κάνω κάτι που ενισχύει αυτή την άποψη».  
Με το σύντροφό της μεγαλοεπιχειρηματία Τζάρεντ Κάσνερ, είναι παντρεμένη από το 2009 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: Την 5χρονη Αραμπέλα, τον 3χρονο Τζόζεφ , ενώ η Ιβάνκα περιμένει σύντομα και το τρίτο τους παιδί!  
Επίσης,  η κόρη του Τραμπ είναι κολλητή φίλη με την Τσέλσι Κλίντον, αλλά η σχέση των δυο γυναικών φαίνεται πως έχει «παγώσει», καθώς έχουν επιλέξει να μην βρίσκονται μαζί σε δημόσιο χώρο όσο διαρκούν οι εκλογές. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Politico», ωστόσο, οι συνεχόμενες προσβολές που ανταλλάσσουν οι γονείς τους είναι πιθανό να καταστρέψουν κάθε πιθανότητα αναθέρμανσης της φιλίας των δυο ισχυρών απογόνων.

Δείτε 15 πράγματα που δεν ξέρατε για την Ιβάνκα Τραμπ:

Tags
Back to top button