Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: 15 πράγματα που δεν ξέρατε για την Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον

Η Αικατερίνη, Δούκισσα του Κέιμπριτζ (πλήρες όνομα: Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον, Catherine Elizabeth Middleton, 9 Ιανουαρίου 1982 ή όπως είναι ευρέως γνωστή Κέιτ Μίντλετον) είναι σύζυγος του πρίγκιπα Γουλιέλμου, δούκα του Κέιμπριτζ. Ως Κάθριν Μίντλετον μεγάλωσε στο Χάπελ Ρόου, Μπάκλεμπερι, κοντά στο Νιούμπερι, και σπούδασε ιστορία της τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Σέντ Άντριους στη Σκωτία.

Συμπεριλήφθηκε στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως» για το έτος 2012.

Η Κάθριν γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1982 στο Royal Berkshire Hospital στο Ρέντινγκ (Reading) και βαφτίστηκε στο St Andrew's Bradfield του Μπερκσάιρ στις 20 Ιουνίου του 1982. Είναι η μεγαλύτερη κόρη της Κάρολ Ελίζαμπεθ Μίντλετον, πρώην αεροσυνοδού, και του Μάικλ Φράνσις Μίντλετον, πρώην πιλότου των Βρετανικών Αερογραμμών. Οι γονείς της είναι ιδιοκτήτες της εταιρείας Party Pieces, εταιρεία ταχυδρομικής παραγγελίας που πουλάει προμήθειες και διακόσμηση για πάρτι.

Η Κάθριν έχει μία αδελφή, την Φιλίππα Σάρλοτ, ευρέως γνωστή και ως "Πίππα", γεννημένη το 1983, και έναν αδελφό, τον Τζέιμς Ουίλιαμ, γεννημένο το 1987. Η Πίππα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ και έτσι η οικογένεια Μίντλετον έχει εκφράσει τα παράπονά της για παρενόχληση τόσο της Πίππα όσο και της Κάρολ Μίντλετον από τα ΜΜΕ μετά τον αρραβώνα της Κάθριν με τον Ουίλιαμ. Οι γονείς της Κάθριν είχαν τη βάση τους στο Αμμάν της Ιορδανίας από το 1984 μέχρι το 1986. Εκεί η Κάθριν πήγε σε αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό, μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στο Μπερκσάιρ. Μετά την επιστροφή της, φοίτησε στο St Andrew's School, κοντά στο χωριό Πάνγκμπουρν (Pangbourne) στο Μπερκσάιρ και έπειτα για μικρό χρονικό διάστημα στο Downe House.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Marlborough College στο Ουίλτσαϊρ και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ (Fife) της Σκωτίας. Εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Ουίλιαμ. Αποφοίτησε το 2005 με Πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και βαθμό Άριστα.

Tags
Back to top button