Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο 17χρονος από την Αλβάνια

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο δικηγόρος του 17χρονου φέρεται να έχει εμφανιστεί στις αρχές και να έχει δηλώσει πως ο πελάτης του βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στην αστυνομία μέχρι την Παρασκευή.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Ήθελα να τον βοηθήσω αλλά πάγωσα»

Ο 17χρονος μαζί με 7 ανήλικους κατηγορούνται ότι βίαζαν συστηματικά ένα παιδί 15 ετών σε ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον. Για την υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί 5 ανήλικοι, ενώ ένας από τους 15χρονους γλίτωσε την προφυλάκιση καθώς δεν έχει συμπληρώσει το 15 έτος ηλικίας του.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό σήμερα Τετάρτη (28.12.2022) απολογείται ακόμα ένας 15χρονος που εμπλέκεται στη φρικιαστική υπόθεση. Ο ανήλικος είχε φύγει για διακοπές εκτός Ελλάδας και μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση επέστρεψε. 

Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως τα τέσσερα κορίτσια – που το θύμα έχει κατονομάσει ότι βρίσκονταν μπροστά στον βιασμό του – θα καταθέσουν στην αστυνομία μετά την Πρωτοχρονιά. 

 

 

Tags
Back to top button