Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βγήκαν μαχαίρια στις φυλακές Κορυδαλλού

Απόπειρα εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών εξελίχτηκε το απόγευμα της Τρίτης, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, με θύμα έναν 43χρονο βαρυποινίτη με το προσωνύμιο «Καράφλας» – «Νταίζη» – ή «Σαμπρέλας», ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με ηγετικά στελέχη της Greek Mafia.

To αιματηρό περιστατικό που δεν είχε θανατηφόρο αποτέλεσμα εξελίχτηκε, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου των κρατουμένων. Οι δύο φερόμενοι δράστες με αυτοσχέδιο μαχαίρι, επιτέθηκαν εναντίον του 43χρονου κρατούμενου, τραυματίζοντάς τον στον λαιμό και το μπράτσο.

Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο των φυλακών, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Αξίζει να σημειωθεί ότι εις βάρος του θύματος έχουν εκδηλωθεί και άλλες προσπάθειες για την εξόντωσή του κατά τη διάρκεια αδειών του από τις φυλακές, αλλά και με δηλητηριασμένο φαγητό μέσα σε αυτές.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Tags
Back to top button