Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βενεζουέλα: Συνέλαβαν τους ηγέτες της αντιπολίτευσης (φωτό,βίντεο)

Λίγο μετά τις εκλογές της Κυριακής ο Νίκολας Μαδούρο είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση…

Στη σύλληψη των ηγετών της αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπεζ και Αντόνιο Λεντέσμα, προχώρησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αρχές της Βενεζουέλας, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Σε μήνυμά της στο Twitter η σύζυγος του Λόπεζ, Λίλιαν Τιντόρι έγραψε: «Μόλις πήραν τον Λόπεζ από το σπίτι. Ο Μαδούρο θα είναι υπεύθυνος, αν του συμβεί οτιδήποτε». Μάλιστα ανέβασε και βίντεο με τους αστυνομικούς να παίρνουν μαζί τους τον συζυγό της.  

 

Ο Λεοπόλδο Λόπεζ είχε καταδικαστεί ως επικεφαλής των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 43 άνθρωποι το 2014 και είχε τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό. 

Ο Νικολάς Μαδούρο, μετά τις αιματοβαμμένες εκλογές για την ανάδειξη της συντακτικής συνέλευσης, είχε απειλήσει με φυλάκιση τους ηγέτες, που αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, καλώντας τους πολίτες της Βενεζουέλας σε κλιμάκωση των διαδηλώσεων.

 

Tags
Back to top button