Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βενεζουέλα- Πρόεδρος της Συντακτικής Συνέλευσης: «Απορρίπτουμε κάθε εξωτερική παρέμβαση»

Η Ντέλσι Ροντρίγκες, η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας, η οποία εξελέγη σήμερα πρόεδρος της Συντακτικής Συνέλευσης, απέρριψε κάθε "εξωτερική παρέμβαση", ιδίως από τις ΗΠΑ, στην πολιτική κρίση στη χώρα της.

«Για τη διεθνή κοινότητα (...) το μήνυμα είναι σαφές, ξεκάθαρο: εμείς, οι Βενεζουελάνοι, θα επιλύσουμε τη διαμάχη μας, την κρίση μας, χωρίς κανενός είδους εξωτερική παρέμβαση, χωρίς κανενός είδους αυτοκρατορική εντολή», είπε η Ροντρίγκες στην ομιλία της κατά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Απευθυνόμενη στις ΗΠΑ, που έχουν επιβάλει κυρώσεις στον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, η πρόεδρος της Συντακτικής είπε: «Άγρια και βάρβαρη αυτοκρατορία, μην αστειεύεσαι με τη Βενεζουέλα, η Βενεζουέλα δεν αποθαρρύνεται και δεν παραδίδεται ποτέ». «Ορκίζομαι να υπερασπιστώ την πατρίδα από κάθε επίθεση ή απειλή», είπε η 48χρονη νομικός, κρατώντας στα χέρια της μια σημαία της χώρας της και ένα αντίτυπο του Συντάγματος. Η εναρκτήρια συνεδρίαση της Συντακτικής Συνέλευσης έγινε σήμερα, παρουσία των 545 μελών της, παρά τις διεθνείς επικρίσεις και το κάλεσμα της αντιπολίτευσης για διαδηλώσεις στο Καράκας και σε άλλες πόλεις της χώρας. Πηγή: 

Tags
Back to top button