Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Βελτιώνεται ο καιρός την Δευτέρα με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας

Βελτιώνεται ο καιρός την Δευτέρα με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και λίγες τοπικές βροχές στα δυτικά, στα νότια και στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ήλιο με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι τη Δευτέρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 και στα νότια ως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παγετός τη νύχτα και το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 0 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπική συννεφιά με πιθανότητα βροχής στο νότιο Ιόνιο. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παγετό τη νύχτα και το πρωί. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικά αυξημένη συννεφιά και θερμοκρασία ως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 3 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανή βροχή στα νότια. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα γενικά αίθριος καιρός με παγετό τοπικά το πρωί. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Tags
Back to top button