Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

Σημείωσε ότι «μετά από 10 ημέρες, λοιπόν, αποφάσισε η κυρία Αδειλίνη να κάνει το αυτονόητο: Να τιμωρήσει την κυρία Κεχαγιά. Το ζήτημα δεν είναι να τιμωρηθεί η κυρία Κεχαγιά, το ζήτημα είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι του εγκλήματος, μετά και τις νέες εξελίξεις, που όπως λέγεται βρέθηκαν και οστά, στον δεύτερο χώρο του κυρίου Πανδρεμένου, νεκρών».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «η κυρία Αδειλίνη πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να κληθεί ακόμη και ο πρωθυπουργός, να απολογηθεί και να δικαιολογηθεί, κατά πόσον είναι συμμέτοχος στο έγκλημα αυτό, αυτός και οι υπουργοί του».

Εξάλλου, αναφερόμενος στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι «είναι λογικό ο πρωθυπουργός να είναι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών και της εισόδου της παράνομης στη χώρα μας. Διότι είναι γνήσιος αντινατιβιστής». Προσέθεσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ουσιαστικά είναι οπαδός του πολύ-πολιτισμού. Θέλει να γεμίσει η Ελλάδα με λαθρομετανάστες και είναι ικανοποιημένος από το γεγονός αυτό».

Για τις δημοσκοπήσεις ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, υποστήριξε ότι «είναι τέτοιος ο πανικός του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα από την τρομακτική άνοδο της Ελληνικής Λύσης, που άρχισαν να βάζουν εταιρείες δημοσκοπήσεων να πριονίζουν το όποιο ποσοστό μας. Δεν σχολιάσαμε ποτέ δημοσκοπήσεις. Θα τους πούμε ένα πράγμα: 9 Ιουνίου είναι το ραντεβού με το μέλλον. Και θα λάβουν όλοι το βράδυ των εκλογών το αποτέλεσμα χειρόγραφα. Και αυτό θα είναι τρομακτικό γι’ αυτούς και πολύ καλό για εμάς».

Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι «ο πρωθυπουργός έχει μπερδέψει τον ενδοτισμό με τον πατριωτισμό. Δηλώνει πατριώτης αλλά συνεχώς ενδίδει στις προκλήσεις της Τουρκίας. Σήμερα μας μίλησε για καλό κλίμα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναρωτήθηκε «ποιο είναι το καλό κλίμα; Αυτό που δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να κάνει θαλάσσιο πάρκο στις Κυκλάδες;» και κατέληξε: «Το επαναλαμβάνουμε: Μπερδεύει τον πατριωτισμό με τον ενδοτισμό».

Tags
Back to top button