Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βέλγιο - Θρίλερ έζησε 14χρονη: Έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 10 εφήβους - Ανήρτησαν την κακοποίηση της στα social media

Θύμα ομαδικού βιασμού έπεσε έφηβη 14 ετών στο Κουρτρέ, στην περιοχή της Φλάνδρας. Την περίοδο του Καθολικού Πάσχα, η κοπέλα πήγε με τον 16χρονο φίλο της σε δάσος και εκεί την περίμεναν περίπου δέκα έφηβοι εκ των οποίων ο μικρότερος ήταν 11 ετών.

Η 14χρονη βιάστηκε ομαδικά με την παρέα των αγοριών να ανεβάζει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βέλγιο: Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Conference League

Tα βελγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε διάστημα τριών ημερών χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό εάν το κορίτσι κρατήθηκε αιχμάλωτο αυτό το διάστημα.

Ερευνάται ο ρόλος του 11χρονου στα γεγονότα.

Οι έφηβοι συνελήφθησαν ενώ η κοπέλα λαμβάνει ψυχολογική βοήθεια.

Tags
Back to top button