Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βατικανό: Σαν να πήγαιναν σε κηδεία - Γιατί Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ φόρεσαν μαντίλια;

Αν και στη Σαουδική Αραβία πήγαν χωρίς μαντίλα, στο Βατικανό, φόρεσαν μαντίλι. Ο λόγος για τη Μελάνια και την Ιβάνκα Τραμπ. 

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ επισκέφθηκαν το Βατικανό, πρώτη στάση τους στην Ευρώπη, στο πρώτο υπερατλαντικό ταξίδι τους. Μαζί τους και η κόρη του Αμερικανού Προέδρου με τον σύζυγό της.

Και μπορεί η Σαουδική Αραβία να έκανε εξαίρεση για εκείνες, επιτρέποντάς τους να μην φορέσουν τις παραδοσιακές ενδυμασίες των γυναικών, χιτζάμπ, μπούργκα κτλ., ωστόσο στο Βατικανό δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Η Μελάνια και η Ιβάνκα Τραμπ, λοιπόν, ντύθηκαν όπως ακριβώς επιβάλλει το πρωτόκολλο για να μπορέσουν να εμφανιστεί μπροστά στον Ποντίφικα, δηλαδή με μακρύ μαύρο φόρεμα και έχοντας τα κεφάλια της καλυμμένα με μαύρα μαντήλια. Δαντελωτό επέλεξε η Μελάνια Τραμπ, από μαύρο τούλι και πιο... εντυπωσιακό, σαν πέπλο στερεωμένο σε μια στέκα, η Ιβάνκα.

Tags
Back to top button