Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Basketball Champions League: Σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί της Παρτιζάν με 65-69

Σπουδαία νίκη στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν με 69-65 πήρε η ΑΕΚ και πλησιάζει στην απευθείας πρόκριση στον β’ γύρο των νοκ άουτ του Champions League. Κορυφαίος ο Ούκιτς, αποκάλυψη ο Τσαλμπούρης. 

Η ΑΕΚ άφησε γρήγορα πίσω της την απογοήτευση του αποκλεισμού από τον Άρη στο Κύπελλο, αλλά και τους τραυματισμούς των Βασιλειάδη και Σάκοτα. Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση επικράτησε 69-65 της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου και με νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ την επόμενη Τετάρτη έχει πολύ καλές πιθανότητες να προκριθεί απευθείας στον δεύτερο γύρο των νοκ άουτ του Basketball Champions League ως μια από τις τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες των ομίλων. 

Ηγέτης και πάλι ο Ρόκο Ούκιτς με 13 πόντους και 8 ασίστ, εξαιρετικοί Λαρεντζάκης και ΜακΓκραθ με 14 και 11 πόντους αντίστοιχα, αποκάλυψη ο Τσαλμπούρης με 10 πόντους σε 23 λεπτά στο παρκέ.

Tags
Back to top button