Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Basket League: Απειλητικά μηνύματα στο σπίτι του διαιτητή Ηλία Καρπάνου

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport”, άγνωστοι βρέθηκαν στο σπίτι του διαιτητή Ηλία Καρπάνου και έγραψαν απειλητικά μηνύματα με σπρέι στην πυλωτή του, σε μία προσπάθεια εκφοβισμού ενός εκ των διαιτητών του πρώτου αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στους τελικούς της Basket League.

Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ

«Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος στηρίζει όλους τους Διαιτητές της και προασπίζει το κύρος τους. Καταδικάζει κάθε πράξη βίας και εκφοβισμού τόσο προς τους διαιτητές αλλά και στα πρόσωπα των οικογενειών τους, με αφορμή την χθεσινή καταδικαστέα πράξη στην οικία ενός από τους συμμετέχοντες διαιτητές των τελικών της Basket League.

Η Ομοσπονδία μας -όπως πάντα πράττει μέχρι σήμερα-, θα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές κάθε στοιχείο που αποτελεί στοιχείο έκνομης ενέργειας σε βάρος των διαιτητών μας, εφόσον πρόκειται για συμπεριφορά αυτεπαγγέλτως διωκόμενη.

Τονίζουμε για ακόμη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στους Έλληνες Διαιτητές που είναι υψηλότατου επιπέδου και άρτιες προσωπικότητες. Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου με όλα τα ανθρώπινα λάθη παικτών και διαιτητών.

Σε όποιους θέλουν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με δηλώσεις τους ή αναρτήσεις και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, απλά τους ενημερώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την προσβολή της προσωπικότητας των διαιτητών μας. Επίσης καλούμε σε συνεργασία όλους τους φορείς, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των υπολοίπων αγώνων της σειράς των τελικών της Basket League».

Tags
Back to top button