Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βασίλισσα Λετίθια - Πρίγκιπας Κάρολος: Η κοινή τους παρουσία σε εγκαίνια έκθεσης - Τα φιλιά και οι αγκαλιές (φωτο)

Η βασίλισσα Λετίθια και ο πρίγκιπας Κάρολος συναντήθηκαν και είχαν έναν πολύ θερμό χαιρετισμό.

Τα εγκαίνια έκθεσης ενός Ισπανού ιμπρεσιονιστή έκαναν χθες η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και ο πρίγκιπας Κάρολος στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, σε μια βραδιά που χαιρετίστηκε ως στιγμή ευρωπαϊκής ενότητας.

Η 46χρονη Λετίθια έδειχνε κομψή και λαμπερή, όπως πάντα με ένα μπλε και πράσινο λουλουδάτο φόρεμα, πιθανότατα Caroline Herrera, με τον πρίγκιπα Κάρολο να φορά ένα μπλε ριγέ κοστούμι.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι προστάτης της Εθνικής Πινακοθήκης και οι δύο βασιλικοί προλόγισαν την νέα έκθεση του Ισπανού ιμπρεσιονιστή Χοακίν Σορόγια Μπαστίγια.

Η βασίλισσα Λετίθια, που συνδύασε το φόρεμα με κοσμήματα Bulgari αξίας περίπου 13.000 λιρών, και ο πρίγκιπας Κάρολος χαιρετήθηκαν με φιλιά στα μάγουλα μόλις συναντήθηκαν. Η Ισπανίδα βασίλισσα, επικαλούμενη την κίνηση στους δρόμους, καθυστέρησε περίπου 20 λεπτά να φτάσει στην Εθνική Πινακοθήκη με τον πρίγκιπα Κάρολο να την περιμένει στο φουαγιέ, προτού αποφασίσει να ρίξει μαι μικρή ματιά στα έργα πριν φτάσει η Λετίθια.

Μόλις κατέφθασε, το ζευγάρι χαιρετήθηκε με ένα χαμόγελο, ένα διπλό φιλί στα μάγουλα και ένα χειροφίλημα από την πλευρά του πρίγκιπα Καρόλου.

Η πρώην δημοσιογράφος φαινόταν πολύ χαρούμενη και χαλαρή που βρισκόταν εκεί ενώ εμφανής ήταν η οικειότητα με τον πρίγκιπα Κάρολο, καθώς η βασίλισσα Λετίθια άγγιζε τακτικά το μπράτσο του, για να του δείξει έναν αγαπημένο της πίνακα ή για να περιηγηθούν στην γκαλερί.

Φωτογραφίες: Splash News, A

Tags
Back to top button