Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Β. Πούτιν: Ουδεμία σχέση η Ρωσία στην καρατόμηση του Τ. Κόμεϊ από τον Ν. Τραμπ

Η Μόσχα δεν είχε ουδεμία ανάμειξη στην καρατόμηση του διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σημειώνοντας πως η αιφνιδιαστική απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να απολύσει τον επικεφαλής της υπηρεσίας που ερευνά τις πιθανές σχέσεις μεταξύ του περιβάλλοντος του Αμερικανού προέδρου και της Ρωσίας στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις Μόσχας – Ουάσιγκτον.

«Δεν θα έχει καμία επίπτωση. Η ερώτησή σας μου ακούγεται πολύ αστεία. Μην θυμώνετε μαζί μου. Δεν έχουμε καμία ανάμειξη σε αυτή την υπόθεση», τόνισε ο Πούτιν σε σύντομη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, από την ρωσική πόλη Σότσι, απαντώντας σε ερώτηση για το πως η απόλυση του Κόμεϊ θα επηρεάσει τις διμερείς σχέσεις», από την ρωσική πόλη Σότσι.

«Ο πρόεδρος Τραμπ ενεργεί με βάση τις αρμοδιότητές του, σύμφωνα με το νόμο και το Σύνταγμα των ΗΠΑ», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Tags
Back to top button