Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Κικίλας: Διπλάσιος αριθμός δασοκομάντος στην Πάτρα για την αντιπυρική περίοδο

Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα, Τετάρτη (8/5) ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο των συναντήσεων και συσκέψεων που έχει ανά τη χώρα, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών κατά την αντιπυρική περίοδο.

Ο κ. Κικίλιας βρέθηκε στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, προκειμένου να ενημερώσει τους επικεφαλής των Πυροσβεστικών υπηρεσιών της Δυτικής Ελλάδας για την αντιπυρικη περίοδο.

Ο υπουργός, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον άνυδρο χειμώνα που προηγήθηκε και στις καιρικές συνθήκες που δεν ευνόησαν και τόνισε πως “είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή πάνω από όλα”. Παράλληλα, πρόσθεσε, είναι “μια μάχη που θα δώσουμε μέρα τη μέρα μαζί”, υπογραμμίζοντας πως αυτό το μήνυμα θέλει να στείλει στις γυναίκες και στους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μίλησε, ακόμα, για την ατομική ευθύνη και τόνισε τη σημασία της ειδικής ομάδας των δασοκομάντος, της ΕΜΟΔΕ. Μια ομάδα που, όπως σημείωσε, είναι αερομεταφερόμενη και ενισχύθηκε αυτή την περίοδο, καθώς, όπως είπε ο κ. Κικίλιας, διπλασιάστηκε το ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει την ΕΜΟΔΕ που εδρεύει στην Πάτρα, μια περιοχή κομβικής, όπως την χαρακτήρισε, σημασίας.

Tags
Back to top button