Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυτός ο άνδρας πρέπει να ειδοποιεί την αστυνομία αν συνευρίσκεται ερωτικά με την ίδια γυναίκα πάνω από 3 φορές!

Το όνομα του είναι Πέρσελ, ζει στο Λονδίνο και με δικαστική αποφάση, πρέπει να ενημερώνει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, για το πόσες φορές κάνει σeξ με την ίδια γυναίκα.

Τον Νοέμβριο είχε συλληφθεί από την αστυνομία, γιατί ξερίζωσε τα μαλλιά της συντρόφου του και την χτύπησε άσχημα, στέλνοντάς της στο νοσοκομείο. Πιο μπροστά την είχε απειλήσει, ότι θα αυτοκτονήσει αν σταματήσει να τον βλέπει.

Οι ψυχολόγοι που τον εξέτασαν, βρήκαν ότι πάσχει από παθολογική ζήλεια για κάθε γυναίκα που συνάπτει σχέσεις, και του απαγόρευσαν να κάνει σeξ πάνω 3 φορές με την ίδια γυναίκα. Επιπλέον πρέπει να δηλώνει τα στοιχεία της κοπέλας, και η αστυνομία να ενημερώνει την ενδιαφερόμενη για το παρελθόν του.

Επίσης η αστυνομία έχει δικαίωμα εισόδου στο σπίτι του, χωρίς την συγκατάθεσή του. Σε περίπτωση παραβίασης του όρου που του επιβλήθηκε, θα εκτίσει ποινή φυλάκισης δέκα ετών.

Tags
Back to top button