Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοψία Κικίλια στην Πεντέλη: Δύσκολη χρονιά, να προστατεύσουμε όλοι το κοινό μας σπίτι (Βίντεο)

Αυτοψία στην Πεντέλη, έναν από τους τρεις μεγάλους πνεύμονες της Αττικής, όπως τη χαρακτήρισε, έκανε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά και τον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Παναγιώτη Νιάφα.

Ο κ. Κικίλιας ξεκίνησε την αυτοψία στην Πεντέλη από το βόρειο τμήμα του ορεινού όγκου και έφθασε μέχρι την ανατολική πλευρά. Στη δήλωσή του αναφέρθηκε στα έργα πρόληψης που γίνονται από τις αρμόδιες Αρχές και τον ΔΕΔΔΗΕ, όμως σημείωσε ότι ταυτόχρονα «προσπαθούμε να πείσουμε και τους συμπολίτες μας να καθαρίσουν τους χώρους τους, τους κήπους τους, τα σπίτια τους» από τα κλαδιά και άλλες εν δυνάμει επικίνδυνες ύλες.

«Η δουλειά αυτή δεν τελειώνει ποτέ. Υπάρχουν προκλήσεις και προβλήματα σε ό,τι αφορά την πρόληψη και την προετοιμασία. Είμαστε αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες, είναι μια δύσκολη χρονιά γιατί ήταν άνυδρος χειμώνας. Οι συνθήκες αυτές είναι μια πρόκληση για όλους εμάς. Την προσπάθεια θα την κάνουμε από κοινού.

Το Πυροσβεστικό Σώμα, η Πολιτική Προστασία, τα άλλα Σώματα, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Αυτοδιοίκηση και παρακαλώ θερμά τους συμπολίτες μας από αυτές τις περιοχές να προστατεύσουμε όλοι μαζί το σπίτι μας», σημείωσε καταλήγοντας ο Βασίλης Κικίλιας.

Tags
Back to top button