Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό λέγεται δικαιοσύνη! Δείτε βίντεο με τρομερή τούμπα του κλέφτη της σπείρας που ρήμαζε σπίτια στην Αττική

Φωτογραφίες και βίντεο με τα πρόσωπα και τη δράση των διαρρηκτών της 11μελούς σπείρας που ρήμαζε σπίτια στην Αττική έδωσε στη δημοσιότητας η EΛ.ΑΣ., μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Μάλιστα σε ένα από τα βίντεο όπου καταγράφεται η δράση τους, διακρίνονται μέλη της σπείρας να μπουκάρουν σε κατοικία και στη συνέχεια δύο εξ αυτών προσπαθούν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό. Ο ένας  σκαρφάλωσε για να κόψει τα καλώδια, ωστόσο την ώρα που προσπάθησε να κατέβει, σκόνταψε και προσγειώθηκε με δύναμη στο έδαφος. Το βέβαιο είναι ότι έμαθε τι σημαίνει «κάρμα», αφού σε όλα τα υπόλοιπα πλάνα φαίνεται να… κουτσαίνει!

Δείτε το απόσπασμα στο 00:20 του βίντεο

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος των 11ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη κλοπή από κοινού που τελέστηκε από περισσότερους που είχαν οργανωθεί με την τέλεση κλοπών και τελέστηκε από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με συνολική αξία αφαιρεθέντων άνω των 120.000 ευρώ και συνέργεια σε αυτή, ληστεία [ληστρική κλοπή] από κοινού, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διευκόλυνση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Παναγιωτόπουλο Νικόλαο του Γρηγορίου και της Φανής, γεν. την 07-11-1974, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Παναγιωτόπουλο Ευάγγελο του Παναγιώτη και της Φωτεινής, γεν. την 16-09-1984, στον Πύργο Ηλείας.

Τσακίρη Χρήστο του Χρήστου και της Ελένης, γεν. την 04-03-2002, στην Αθήνα.

Τσακίρη Χρυσοβαλάντη α.π. και της Ελευθερίας, γεν. την 01-09-2001, στην Αθήνα.

Τσακίρη Χρυσοβαλάντη α.π. και της Ελευθερίας, γεν. την 01-09-2001, στην Αθήνα.

Καραχάλιο Ευάγγελο του Σταύρου και της Αλεξίας, γεν. την 28-09-1985, στην Αθήνα.

Καραγιάννη Σαράντη του Ευαγγέλου και της Μαρίας, γεν. την 02-07-1979, στη Χαλκίδα

Μπόκολο Μιχάλη του Γιάννη και της Δήμητρας, γεν. την 19-11-1999, στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας

Παναγιωτόπουλο Χρήστο – Παύλο του Νικολάου και της Άννας, γεν. την 09-06-2004, στην Αθήνα

Παναγιωτόπουλο Παναγιώτη – Γρηγόριο του Νικολάου και της Άννας, γεν. την 08-05-2002, στην Αθήνα

Θεοδώρου Γεώργιο του Ευστρατίου και της Ελευθερίας, γεν. την 28-04-1997, στην Αθήνα

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση και δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων, που έχουν τελεστεί από τους κατηγορουμένους σε βάρος και άλλων θυμάτων, την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας καθώς και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319305, 210-5319306 και 210-5319307 του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

 

 

 

 

Tags
Back to top button