Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυτό είναι το νέο πολυτελέστατο εξοχικό του Βλαντιμίρ Πούτιν (φωτό)

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει αποδείξει πως η αισθητική και η πολυτέλεια, ταιριάζουν πλήρως στην προσωπικότητα του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στα σύνορα Ρωσίας-Φινλανδίας, έχει αποκτήσει ένα νέο «παλάτι»  τσαρικού τύπου – με πισίνα εσωτερική και επιχρυσωμένα πλακάκια.

Διαθέτει πολυτελή δωμάτια και χώρους, μεταξύ άλλων σάουνα, Playroom με μπιλιάρδο, αίθουσα μελέτης με το ρωσικό έμβλημα του δικέφαλου αετού, εσωτερική πισίνα και πολλά άλλα.

Η βίλα Sellgren εδράζει σε μια περιοχή 12 μιλίων από τα ρωσο-φινλανδικά σύνορα. Σε αυτή, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, έγιναν και ορισμένα γυρίσματα το 1987 της – σοβιετικής έκδοσης – του θρυλικού Σέρλοκ Χολμς.

Επίσημα, μεταδίδει η Daily Mail, ανήκει σε άτομα του φιλικού περιβάλλοντος της ρωσικής προεδρίας, ωστόσο τοπικοί παράγοντες αναφέρουν πως το οίκημα ανήκει στον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο.

Tags
Back to top button