Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη γέφυρα στην Ελλάδα - «Κόβει» την ανάσα

Στη Σκάλα Λακωνίας, για περισσότερα από 20 χρόνια, λειτουργεί – με την αποδοχή του ελληνικού κράτους – η πιο επικίνδυνη γέφυρα στην Ελλάδα. Πρόκειται για τη σιδερένια γέφυρα του ποταμού Ευρώτα, η οποία ενώνει τη νότια Λακωνία με την υπόλοιπη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νότια Λακωνία φιλοξενεί μερικούς από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, όπως η Μονεμβασιά και το λιμάνι της Νεάπολης, απ' όπου πραγματοποιούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Ελαφόνησο και τα Κύθηρα. Φανταστείτε λοιπόν πόσες χιλιάδες αυτοκίνητα και φορτηγά διασχίζουν καθημερινά αυτή την επικίνδυνη γέφυρα.

Δείτε βιντεο του 

Ρόδος: Αερογέφυρα ζωής για νεογέννητο - Μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο

Σκάλα Λακωνίας. Η ιστορία της πιο επικίνδυνης γέφυρας στην Ελλάδα.

Το Up Stories επέστρεψε στο σημείο σχεδόν 3 χρόνια μετά την πρώτη μας αυτοψία, προκειμένου να καταγράψει την πρόοδο των εργασιών που αφορούν τη δημιουργία της νέας γέφυρας. Σήμερα, 3 χρόνια μετά, φαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί περίπου το ένα τρίτο του έργου, ενώ η ολοκλήρωση απέχει ακόμη πολύ. Μιλάμε για μια γέφυρα μήκους 100 μέτρων, όχι για κάποια υπερκατασκευή, και, με βάση την εμπειρία μας, μια τέτοια γέφυρα στην Κίνα θα είχε πιθανόν κατασκευαστεί μέσα σε 48 ώρες.

 

Tags
Back to top button