Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η νέα απάτη στο Facebook: Χάκερς αντιγράφουν την εικόνα σας και κλέβουν τα λεφτά σας

Προσοχή! Όσοι χρησιμοποιείτε το Facebook κινδυνεύετε να πέσετε θύματα μιας νέας απάτης! Επιτήδειοι «κλωνοποιούν» το λογαριασμό σας προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τους φίλους σας.

Νέους τρόπους για να αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες του Διαδικτύου βρίσκουν χάκερς, οι οποίοι πια δεν διστάζουν να «κλωνοποιήσουν» ακόμα και το προφίλ των χρηστών στο Facebook. Οι απατεώνες αντιγράφουν τη φωτογραφία του προφίλ και το όνομά του εκάστοτε θύματος και δημιουργούν ένα φαινομενικά πανομοιότυπο λογαριασμό.

Μάλιστα, για να φανεί ακόμα πιο πειστικό, αντιγράφουν ακόμα και τα status που είχαν δημοσιεύσει στο παρελθόν τα θύματα.

Στη συνέχεια, οι απατεώνες στέλνουν αιτήματα φιλίας στους φίλους και την οικογένειά και προσποιούνται ότι είναι το θύμα .

Μόλις «χτίσουν» μια σχέση εμπιστοσύνης με τους φίλους του θύματος, τότε στη συνέχεια ζητούν λεφτά προσποιούμενοι ότι βρίσκονται σε ανάγκη.

Tags
Back to top button