Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυτές είναι οι περισσότερο και οι λιγότερο ασφαλείς χώρες για το 2020 (φωτο)

Η International SOS, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξιδιωτικής ασφάλειας, έχει αποκαλύψει τον ετήσιο ταξιδιωτικό χάρτη κινδύνου για το προσεχές έτος, θέλοντας να βοηθήσει όσους σχεδιάζουν ταξίδια για το 2020.

Με βάση τους κινδύνους ιατρικής και ταξιδιωτικής ασφάλειας – συμπεριλαμβανομένων των μολυσματικών ασθενειών και της πολιτικής βίας – ο χάρτης έχει πέντε κατηγορίες, που αποτυπώνονται με διαφορετικά χρώματα, από τις πιο ακίνδυνες στις πιο επικίνδυνες χώρες για το 2020.

Σύμφωνα με τον χάρτη, οι πιο ασφαλείς χώρες για το 2020 βρίσκονται κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο, όπως η Δανία, η Φινλανδία, η Γροιλανδία, η Ισλανδία, η Νορβηγία, η Σλοβενία, το Λουξεμβούργο και η Ελβετία.

Στον αντίποδα, βρίσκονται χώρες όπως το Αφγανιστάν, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, η Σομαλία και η Συρία.

Ορισμένες χώρες ωστόσο, δεν εντάσσονται σε μία μόνο κατηγορία και άρα λαμβάνουν μικτή αξιολόγηση. Το Μεξικό και η Κολομβία είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα χωρών με μικτές αξιολογήσεις – ορισμένες περιοχές και στις δύο χώρες είναι μεσαίου κινδύνου, ενώ άλλες υψηλού κινδύνου.

Tags
Back to top button