Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυτά είναι τα τέσσερα αγόρια που σώθηκαν από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη (φωτό)

Τέσσερα συνολικά παιδιά διασώθηκαν σήμερα από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης όπου ήταν εγκλωβισμένα. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστα τα παιδιά οδηγήθηκαν από την ομάδα στην οποία επικεφαλής είναι Βρετανοί δύτες ήρεμα και χωρίς τίποτε να πάει στραβά.

Φορώντας full-face μάσκες, κολύμπησαν, για πρώτη φορά στη ζωή τους, από το κατασκότεινο σπήλαιο προς την ελευθερία τους.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν η αγκαλιά που έκαναν στους Βρετανούς δύτες με το που βρέθηκαν όλοι μαζί έξω στο φως!

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το ποια είναι τα πρώτα παιδιά που βγήκαν έξω ή για τα κριτήρια με τα οποία επελέγησαν, ωστόσο αξιωματούχοι έδωσαν πληροφορίες σε δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο. 

Το πρώτο αγόρι που βγήκε έξω ήταν ο 13χρονος Monhkhol Boonpiam, γνωστός στους φίλους του ως Mark.

Στους διασωθέντες είναι και ο 14χρονος Prajak Sutham με το παρατσούκλι Note, ένα ήσυχο αγόρι που αγαπάει πολύ τα σπορ.

Τα άλλα δύο παιδιά που σώθηκαν είναι ο 15χρονος Pipat Bodhi και ο 11χρονος Nattawut 'Tle' Takamsai, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αξιωματούχος στο Daily Beast.

Tags
Back to top button