Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυτά είναι τα Πανεπιστήμια που οι φοιτητές ξοδεύουν τα περισσότερα λεφτά σε ερωτικά βοηθήματα!

Μία περίεργη έρευνα παρουσιάζει πόσα χρήματα ξοδεύουν οι φοιτητές σε ερωτικά βοηθήματα. Κι όπως φαίνεται οι νέοι βρίσκουν εποικοδομητικό τρόπο για να διώξουν το άγχος των εξετάσεων και του διαβάσματα.

Η εταιρεία εσωρούχων που πραγματοποίησε αυτή την έρευνα έδειξε πως στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης οι φοιτητές έδωσαν κοντά στα 13.000 ευρώ σε sex toys μόνο το 2017!

Aς δούμε το TOP 10

1. University of Oxford (12,800 ευρώ)

2. University of Cambridge (10,715 ευρώ)

3. University of Leeds (9,830 ευρώ)

4. University of Manchester (9,735 ευρώ)

5. University of Liverpool (8,117 ευρώ)

6. Aberystwyth University (7,819 ευρώ)

7. University of Southampton (7,667 ευρώ)

8. Lancaster University (7,592 ευρώ)

9. University of Durham (7,576 ευρώ)

10. University of York (7,532 ευρώ)

Tags
Back to top button