Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυστρία: Ένας στους δύο πιστεύει στη συνοχή της κοινωνίας και απορρίπτει τους μετανάστες

Απέναντι και όχι σαν… «δικούς τους ανθρώπους», όπως είναι φυσικό  αισθάνονται όλο και περισσότεροι Αυστριακοί για τους παράνομους  μετανάστες.

Δημοσκόπηση για λογαριασμό της αυστριακής εφημερίδας Der Standard, που δημοσιεύεται σήμερα, διαπιστώνει ότι μόνον σε ένα ποσοστό από 45% έως 48% οι ψηφοφόροι στην Αυστρία θεωρούν τους παράνομους μετανάστες ως «δικούς» τους.

Ένα ποσοστό 37% φέρεται ότι δεν θα συμπεριλάμβανε τους μετανάστες  ως τμήμα της κοινωνίας, και το ποσοστό αυτό της απόρριψης είναι διπλάσιο μεταξύ των ψηφοφόρων του συγκυβερνώντος – με το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς – εθνικού  Κόμματος των Ελευθέρων.

Η απόρριψη μεταξύ των ψηφοφόρων του Λαϊκού Κόμματος βρίσκεται στον μέσο όρο του συνόλου των ψηφοφόρων, ενώ το ποσοστό αναγνώρισης των μεταναστών  ως τμήμα της αυστριακής κοινωνίας είναι πολύ υψηλό μεταξύ ανθρώπων με ανώτερη μόρφωση.

Σε συγκριτική δημοσκόπηση που είχε γίνει πριν από έναν χρόνο στις δύο γειτονικές χώρες Αυστρία και Γερμανία, οι Γερμανοί ψηφοφόροι θεωρούσαν τους πρόσφυγες τμήμα της κοινωνίας σε ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, συγκεκριμένα 71%, σε σχέση με τους Αυστριακούς, των οποίων το αντίστοιχο ποσοστό ήταν στο 45%.

 

Tags
Back to top button