Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστρία: Αφγανός μετανάστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκα επειδή διάβαζε τη Βίβλο σε κέντρο φιλοξενίας

Επίθεση από έναν Αφγανό μετανάστη δέχθηκε μια 50χρονη γυναίκα σε κέντρο φιλοξενίας στην πόλη Τίμελκαμ της βορειοδυτικής Αυστρίας επειδή διάβαζε τη Βίβλο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο 22χρονος Αφγανός θεώρησε εαυτόν προσβεβλημένο επειδή η γυναίκα προσεκλήθη στο χώρο προκειμένου να συζητήσει με μετανάστες το περιεχόμενο της Βίβλου.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο 22χρονος όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, μπήκε στην κουζίνα στην οποία βρισκόταν η 50χρονη και της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Για καλή της τύχη η γυναίκα φορούσε ένα χοντρό παλτό που δεν επέτρεψε στη λάμα του μαχαιριού να της προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Ωστόσο η 50χρονη χτύπησε στο αυτί από την πτώση της λόγω της σφοδρότητας των χτυπημάτων του νεαρού Αφγανού.

Όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο 22χρονος παραδέχθηκε ότι η αντίδρασή του ήταν υπερβολική αλλά υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει «προσωπικά προβλήματα».

Tags
Back to top button