Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Australian Open: Το κατέκτησε ο Φέντερερ, νίκησε στον τελικό 3-2 σετ τον Ναδάλ (βίντεο)

Ο Ρότζερ Φέντερερ κατέκτησε το Australian Open νικώντας στον τελικό τον Ράφα Ναδάλ με 3-2 σετ.

Aσσος Νο 20 του Φέντερερ... Είχαν συμπληρώσει 3 ώρες και 45 λεπτά μέσα στο κορτ. Ενα ακόμη σωστό χτύπημα χρειαζόταν. Η μπάλα ακούμπησε στη γραμμή ο Ναδάλ έκανε ένσταση και η οθόνη έδειξε πρώτα τον πόντο και έπειτα οι κάμερες στράφηκαν στο μεγάλο νικητή του Australian Open. Τον King Roger που κραύγαζε όσο δεν έχει φωνάξει ποτέ σε καμία άλλη του νίκη.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τελευταίος του χορός με τον Ναδάλ και έτσι τον... χόρεψε ο Ελβετός! Το τελευταίο FEDAL; Κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν θέλει...

Στη Rod Laver Arena, όπου το τένις αποκτά ζωή και νεύρο και δεν παίζεται σε κοινό... εκκλησία ο Ελβετός νίκησε τον μεγαλύτερο αντίπαλό του 3-2 σετ και κατέκτησε το 18 Grand Slam της καριέρας του.

Ο Ράφα ισοφάρισε σε 1-1 και 2-2 και το πέμπτο σετ ήταν σκέτη μαγεία με ένα μυθικό ράλι 26 χτυπημάτων...

Απολαύστε το

Tags
Back to top button