Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Australian Open: Μεγάλη επιτυχία της Μ.Σάκκαρη - Για πρώτη φορά στους «32»

Μετά την πρόκριση επί της Ανέτ Κονταβέιτ, η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε μια ακόμη σπουδαία επιτυχία στο Australian Open.

Η 21χρονη τενίστρια επικράτησε 2-1 σετ της Γαλλίδας Αλιζέ Κορνέ, Νο43 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Σάκκαρη έκανε το αποφασιστικό βήμα στο πρώτο σετ νικώντας 7-5, η Γαλλίδα ισοφάρισε σε 1-1 παίρνοντας το 2ο σετ με 6-4 όμως στο 3ο και καθοριστικό η Ελληνίδα τενίστρια δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης φτάνοντας στο 6-1 με χαρακτηριστική άνεση.

Στον επόμενο γύρο μάλιστα η Σάκκαρη έχει τη δυνατότητα να σημειώσει μια ακόμη σπουδαία επιτυχία. Η Λούτσιτς Μπαρόνι από την Κροατία έκανε την έκπληξη και απέκλεισε με 2-0 σετ την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και θα είναι αυτή που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την 21χρονη τενίστρια.

Tags
Back to top button