Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστραλία: Εκτεταμένες πυρκαγιές εν μέσω ακραίου κύματος καύσωνα

Οι μετεωρολόγοι εκφράζουν φόβους ότι η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει και τους 48 βαθμούς Κελσίου σε κάποιες περιοχές, σημειώνοντας ρεκόρ της πιο θερμής ημέρας στην πολιτεία. Υπάρχει απαγόρευση για άναμμα φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο, ενώ ακυρώθηκαν και σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Χιλιάδες γέμισαν τις παραλίες του Σίδνεϊ αναζητώντας λίγη δροσιά.

Η θερμότητα από την έρημο της Αυστραλίας, αναμένεται να παρασύρει προς τα πάνω και τις θερμοκρασίες στη βορειοανατολική πολιτεία του Κουίνσλαντ και την Επικράτεια της Πρωτεύουσας της Αυστραλίας. Η θερμοκρασία έφτασε τους 47 βαθμούς σε περιοχές της Νέας Νότιας Ουαλίας και της Επικράτειας της Πρωτεύουσας της Αυστραλίας την Παρασκευή, ασκώντας πιέσεις στο σύστημα ηλεκτροδότησης και αναγκάζοντας τις αρχές να αναστείλουν την παροχή σε κάποιες περιοχές.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο Διαχειριστής της Αγοράς Ενέργειας της Αυστραλίας, διαβεβαίωσε ότι έχει αποφευχθεί το ενδεχόμενο του μπλακάουτ, καθώς το κράτος μείωσε την κατανάλωση. Εκπρόσωπος του οργανισμού δήλωσε ότι «με τις ακραίες καιρικές συνθήκες που αναμένονται για το σαββατοκύριακο, οι κάτοικοι δεν μπορούν να επαναπαυθούν σε σχέση με την κατανάλωση ενέργειας».

Αλλαγή του καιρικού σκηνικού αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Tags
Back to top button