Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηρό μήνυμα των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. προς Ερντογάν: Απαράδεκτη η εργαλειοποίηση των μεταναστών

 «Η ΕΕ επαναλαμβάνει τη σοβαρή ανησυχία της για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα και απορρίπτει κατηγορηματικά τη χρησιμοποίηση από την Τουρκία της μεταναστευτικής πίεσης για πολιτικές επιδιώξεις», ανέφεραν οι υπουργοί σε δήλωση που εξέδωσαν μετά τη συνεδρίασή τους στο Ζάγκρεμπ.

«Η κατάσταση αυτή στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ δεν είναι αποδεκτή», πρόσθεσαν οι ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών, οι οποίοι υπογραμμίζουν επίσης απευθυνόμενοι στην Άγκυρα πως «οι μετανάστες δεν πρέπει να ενθαρρύνονται να αποπειρώνται παράνομες διελεύσεις δια ξηράς ή θαλάσσης».

Εξάλλου ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε. Ζοζέπ Μπορέλ δήλωσε σήμερα στο Ζάγκρεμπ πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα φιλοξενήσει μια διάσκεψη δωρητών για τη Συρία στις 29 και 30 Ιουνίου στις Βρυξέλλες για να συγκεντρωθούν κεφάλαια για τα θύματα του εννεαετούς πολέμου και για τις γύρω χώρες.

Ο Μπορέλ δήλωσε πως θα προσκληθούν κυβερνήσεις που εμπλέκονται στη σύγκρουση, αναφερόμενος στην Τουρκία και τη Ρωσία.

Η εν λόγω διάσκεψη θα είναι η τέταρτη ετήσια διάσκεψη δωρητών που οργανώνεται από την ΕΕ και τους εταίρους της, πρόσθεσε ο Μπορέλ.

Μήνυμα Δένδια: Η Ευρώπη δεν θα επιτρέψει την εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου

Tags
Back to top button