Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυξάνοται οι τιμές των καυσίμων στην Κίνα

Σε αύξηση των εμπορικών τιμών της βενζίνης και του πετρελαίου θα προχωρήσει από σήμερα το Πεκίνο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι εμπορικές τιμές θα αυξηθούν κατά 180 γουάν (περίπου 26,4 δολάρια) ανά τόνο για την βενζίνη και 170 γουάν για το πετρέλαιο, όπως δημοσιοποίησε η αρμόδια επιτροπή (NDRC).

Υπό τον μηχανισμό τιμών που εφαρμόζεται σήμερα, εάν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου μεταβληθούν για ποσό μεγαλύτερο των 50 γουάν και μείνουν στο επίπεδο αυτό για δέκα εργάσιμες ημέρες, οι τιμές των προϊόντων διυλιστηρίου στην κινεζική αγορά όπως, η βενζίνη και το πετρέλαιο, θα προσαρμοστούν ανάλογα.

Η NDRC αποδίδει την αύξηση των τιμών στις διακυμάνσεις των τιμών του πετρελαίου, στις διεθνείς αγορές.

Tags
Back to top button